«Він і оком не моргнув». Шеф-кухар розповів, як Роналду 40 хвилин чекав вільний столик в його ресторані

5 листопада 2020, 18:55

Шеф-кухар ресторану Casa Fiore в італійському Турині Давіде Фіоре розповів, як змусив зіркового футболіста Кріштіану Роналду 40 хвилин чекати на вільний столик.

У розмові з Tuttosport він згадав, що напередодні Різдва в 2018 році нападник Ювентуса забронював на 21:30 столик на трьох.

«Уже були все було зайнято, але я розраховував, що клієнти, які забронювали столики на 19:30, звільнять їх до приходу Роналду. Про всяк випадок я запозичив столик у сусідньому ресторані та поставив його в кутку», — розповідає Фіоре.

Відео дня

Але, зізнається шеф-кухар, все пішло не за планом після того, як футболіст з його дівчиною Джорджиною Родрігес і сином прибули в ресторан близько 20:00, через що португальця довелося посадити в кутку.

«Він і оком не моргнув і сидів в очікуванні за цим столиком зі своєю сім'єю. В той момент я зрозумів, що, незважаючи на всю популярність, він дуже порядна людина. Запевняю, я бачив, як в такій же ситуації навіть менш відомі люди йшли через п’ять хвилин і вели себе зарозуміло, але він чекав майже сорок хвилин», — зазначив Фіоре.

За його словами, Роналду прийшов в його ресторан уже через уже чотири дні після того випадку, і раз в тиждень як правило відвідує заклад, куди повинен прийти і найближчими днями.

Минулого тижня стало відомо, що зірковий нападник Ювентуса вже вилікувався від коронавірусу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X