Євро-2016 отримав офіційну пісню від Девіда Гетти і Зари Ларссон - відео

16 травня 2016, 13:47
Популярний французький виконавець електронної музики Девід Гетта та шведська співачка Зара Ларссон представили офіційний саундтрек фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2016 року, що стартує 10 червня, який називається This One's For You

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, свою лепту у створення треку внесли понад мільйон футбольних уболівальників.

Пісня буде з'являтися на телебаченні на кожному матчі континентальної першості. Гетта та Ларссон виконають її на церемоніях відкриття та закриття турніру 10 червня та 10 липня відповідно.

Відео дня



Також композиція буде включатися на стадіонах під час поєдинків, коли одна з команд буде забивати гол, що повинно посилювати атмосферу вболівання на трибунах.

22 травня 2016 року в Києві на Михайлівській площі о 12.00 за столичним часом відбудеться урочиста церемонія від'їзду збірної України на фінальну частину європейської першості з футболу, що пройде у Франції з 10 червня по 10 липня.

Раніше УЄФА запропонував три варіанти девізу збірної України на Євро-2016. Голосувати можна було за три версії: "Мільйони українських сердець – ваш 12-й гравець", "Граємо для українців. Боремося за мрію", "Мрія народжує переможців". Найбільше голосів набрав останній варіант.

9 березня національна команда України з футболу отримала нову форму.

У 2015 році вболівальники обрали офіційну пісню збірної України на Євро-2016. Саундтреком української національної команди з футболу на континентальній першості у Франції стане композиція "Їхали козаки" гурту Тінь сонця.

Показати ще новини
X